'Aanraking in Soest' spiritualiteit en massage verbinden.

stand

'Aanraking in Soest' - de ervaringswereld van en het contact met je lichaam voegt iets toe aan persoonlijke groei en bewustwording.

Mijn aandacht en vooral jouw aandacht.
Want elke ware genezing is zelfgenezing.

Maak kennis met je eigen, unieke innerlijke beleving.
Willen weten wie je bent, mag altijd het uitgangspunt zijn. Het ervaren van lichamelijke, psychische en/of emotionele klachten kan meedoen wanneer dit van toepassing is.

Je unieke innerlijke beleving ontmoeten is zoveel makkelijker, als je hier mildheid in kunt brengen. Want je zult niet alles even leuk of makkelijk vinden, wat je tegen gaat komen.
Vandaar dat ik spreek over met liefde en acceptatie voor jezelf. Dit lijkt misschien heel vanzelfsprekend, maar is niet datgene wat de meesten van ons in hun jeugd hebben meegekregen.

Mijn praktijk voor bewustwording en massage in Soest geeft je de kans om een houding van liefde en acceptatie te gaan creëren voor jezelf.
Jij kunt alleen zelf gaan ervaren, wat dat voor jou betekent. Hoe het uitwerkt in jouw leven.

Allerlei klachten waarbij je o.a. kunt denken aan rug- of schouderklachten, hoofdpijn, psychische problemen, PMS en fibromyalgie dienen vaak als raadgevers. Delen van jezelf, die onbewust zijn en graag gezien willen worden. Hier bewustzijn inbrengen kan tot vermindering van de klachten of zelfs tot genezing leiden.

Je mag elke andere therapie, die je nodig acht er naast zetten.
Want ik wil met Aanraking niet zozeer een therapie aanbieden, als wel een manier om een heel andere kijk op jezelf te krijgen.
Waar heelheid het uitgangspunt is.

 

Lichaamsmassage
In praktische zin gebruik ik voor de lichaamsmassages technieken die onder de klassieke en/of energetische massage vallen. Soms zijn de aanrakingen puur intuïtief.
Ondanks mijn uitgangspunt van bewustwording en spiritualiteit, heeft massage natuurlijk een positieve invloed puur op de fysieke laag van huid en spieren.
De wrijving en de druk op de weefsels die tijdens de massage plaatsvindt, zorgt ervoor dat op de fysieke laag, de bloed - en lymfestroom worden gestimuleerd, wat voor een verhoogde afvoer van afvalstoffen zorgt. Tegelijkertijd wordt de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof in de weefsels verbeterd.

Het holistische karakter van de massages die ik geef, is mede terug te vinden in aandacht en een langzaam tempo.

Dit maakt dat ik geen volledige lichaamsmassages geef, echter in overleg met jou afstem welk deel of delen de meeste aandacht vragen. Dit tevens in de ruimere context van wat er op dit moment speelt in je leven.

Zowel bij vrouwen als bij mannen worden de geslachtsdelen NIET gemasseerd. En bij vrouwen worden ook de borsten NIET gemasseerd, alleen het gebied eromheen.

Lees verder over Chakra massage - Holistic PulsingHoofd- en gezichtsmassage of Voetreflexmassage