Vanuit een holistische visie met liefde en acceptatie voor jezelf

saskia uw masseur

Aanraking mijn praktijk voor Bewustwording & Massage is voortgekomen uit mijn persoonlijke reis naar binnen, die zo ongeveer in 2007 begon.
Een reis die over heling, verbinding en liefde gaat. Voelen en aanraken horen voor mij bij het verbinding maken met je lichaam. En hierin is het mogelijk het (onzichtbare) Leven, te ervaren dat door je lichaam stroomt.

Intuïtief heb ik gekozen voor massage en Holos te Utrecht. In deze opleiding tot masseur was het vooral de onderliggende holistische visie, die me aansprak. Kennis van voetreflexologie, Holistic Pulsing en chakra's gaf het holistische meer handen en voeten. Het richtte mijn aandacht op lichaam, ziel en geest.

Tevens maakte het voor mij de weg vrij om een begin te maken met het voelen van emoties en gaan waarnemen van gedachten. Alles opgeslagen in mijn innerlijk mede onder invloed van vroegkinderlijke traumatische ervaringen en seksueel misbruik.
Mijn eigen reis, levenservaring en werkervaring als verpleegkundige maken me tot een gids. Daarnaast gaat mijn reis verder en ben ik tevens leerling in het mysterie 'Leven'.

Ik wil met Aanraking een veilige en vriendelijke omgeving creëren, waar je mag leren kennen en delen wat er in je leeft.
Je krijgt de kans om dichter bij jezelf te komen.
De rust en ontspanning beleven in het moment van de massage mag natuurlijk ook.

Mijn wens is om overvloed, geluk, vrede en liefde voor iedereen te scheppen. Het startpunt is ons eigen innerlijk.

 

 

De kleuren van bomen, struiken en bloemen. Het gefluit van de vogels.
De maan, zichtbaar aan een nachtelijke hemel.
Onder andere hierin zie ik de schoonheid van de wereld om me heen.
En ervaar ik de kostbaarheid van de Aarde, die me elke dag draagt.